REFERENCER

REFERENCER

Dignity Institut mod tortur – WWF – Birkerød Gymnasium – IBIS Oxfam – Genmab – Adidas – Copenhagen International School – Gentofte Hospital – DONG ENERGY – Haldor Topsøe – Novo Nordisk – Roskilde Kommune – Godhavn – DR – SAS Institute – CBS – Handelsbanken – IST – Sputnik – Københavns Kommune – DMI – AO Johansen – CSC – Hamlet – NCC – Væksthuset – Maconomy – TDC – Den Norske Ambassade i Danmark – Udenrigsministeriet – m. fl.

Udvalg af udtalelser:

Dorrit Akselbo, Vicedirektør Dignity, Institut mod tortur: “Karin Hoeck har været konsulent i DIGNITY i forbindelse med opfølgning på vores APV, hvor vi i organisationen med Karin ved roret har gennemført en større proces med feed forwards i hele organisationen. Karin har ledt os professionelt igennem processerne og hun er i stand til at lytte og også stille de svære spørgsmål til både ledelse og medarbejdere. Karin står vagt om det fælles ansvar for det gode arbejdsmiljø og er hun har været i stand til at skabe tillid på tværs i organisationen. Vi har i dag en langt bedre forståelse for de udforinger der er i organisationen  for at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø og en gennemarbejdet plan for at komme videre. Det kan vi takke Karin Hoeck for.”

Anders Kloppenborg, Rektor på Birkerød Gymnasium: “I et vanskeligt miljø med faglige grupperinger der på det tidspunkt lukkede sig om sig selv, har Karin på overbevisende måde formået at få skabt en dialogkultur internt i grupperne og imellem grupperne, som har været nøglen til den meget store fremdrift, vi p.t. oplever i alle kroge af skolen.” Se evt. filmen her Birkerød Gymnasium 2016

Peter Ellehøj, Deputy Head of Department, Udenrigsministeriet “Tak for samarbejdet og et rigtig godt input. Alle dem jeg snakkede med syntes det var en god blanding – lige i øjet.”

Tine Kjærgaard, COO Q appartments: En meget nøjagtig balance mellem teori, aktuelle problematikker, tillidsvækkende kapacitet og evne til at grupper og individer har fundet selvindsigt har bevirket, at vi i dag er lysår fra hvor vi var for 1.5 år siden. Specielt evnen til at være indlevende og samtidig holde den professionelle distance uanset niveau har samlet os som firma og været værdi skabende på alle niveauer.

Michelle N Packert, Arbejdsmiljøleder Region Hovedstadens Apotek: “Alle kursusdeltagerne var enige om, at Karins egenskaber af viden, varme, skarphed og tillidsvækkende kapacitet, havde en fantastisk indflydelse på det store udbytte af dagen.”