HVEM

HVEM

“HowCome er et bæredygtigheds funderet konsulenthus, hvis mission er at styrke vores kunders økonomiske, miljømæssige og menneskelige bundlinje – med særlig fokus på sammenhængen mellem arbejdsmiljøet og resultatskabelsen.”

HowCome har også en CSR (Coporate Social Responsibility) politik. Vi tilstræber at bidrage i de organisationer og virksomheder, der tager ansvar for deres sociale og miljømæssige fodaftryk. Derfor spørger vi ind til virksomhedens CSR rapport og etiske forretningsgrundlag.

HowCome drives af Karin Hoeck, der har faciliteret værdiskabende udviklingsprocesser for ledere, ledergrupper og medarbejderteams på alle organisatoriske niveauer siden 1995. Desuden fungerer Karin som foredragsholder og ordstyrer i større debatter, samt er bestyrelsesmedlem i NGO organisationen UMIA https://umia.org

Karin Hoeck er dansk-canadier født i 1966. Hun er uddannet diplomkandidat i afsætning, ledelse og organisationsudvikling, suppleret med organisationspsykologi fra Bergen Universitet, Norge. Dertil kommer uddannelse som proceskonsulent og personlig coach, samt certificering i personprofiltesten JTI og forandringsledelsesværktøjet Changesetter.

Af tidligere ansættelser kan nævnes Nordisk Marketingchef for Phonak, Projektleder for den Norske Ambassade i København, PR/Marketing ansvarlig for det engelsk- og dansktalende marked for LOOC (Lillehammer Olympic Organization Commitee – Hafjell & Kvitfjell), Chefredaktør for magasinet Adventure World.

Karin Hoeck´s egne ord: “Som barn var jeg først og fremmest optaget af retfærdighed. Både i forhold til mennesker og natur. Troede at jeg skulle blive advokat og kæmpe for de nordamerikanske indianers rettigheder og bevarelsen af naturen. Måske det var mine canadiske aner der kom i spil, inspireret af mine utallige timer i min tantes købmandsbutik ved Kootney Lake i Rocky Mountains, lige ved siden af indianerreservatet. Jeg tilbragte næsten al min fritid i min ungdom i bjergene, skovene og i vandet. Min levevej blev en anden end den oprindelige tanke, da mine talenter i større grad pegede på menneskelige relationer frem for paragraffer. I dag står jeg lige præcis der, hvor enderne mødes. Mit levebrød som konsulent er min passion, der hvor jeg både kan arbejde med mennesker og vores økosystemer på samme tid, i forståelsen af, at vi alle hænger sammen. Dette blev stærkt forstørret, da jeg for nogle få år siden fik lov til at være observatør hos en af vores danske NGOér Verdens Skove i Panamas og Bolivias regnskove. Det jeg lærte af og om de oprindelige folks ledere, har jeg med stor glæde og effekt brugt hver dag siden i mit arbejde med danske organisationer og virksomheder.

Vi har ikke bare et ansvar, men vi har enorme muligheder for, at regenerere vores menneskelige systemer til at blive meningsfulde og skabe væsentlig større værdi for os alle, mennesker som dyr, vand og planter.

Nu glæder jeg mig bare til fortsættelsen…”

Referencer fra tidligere opgaver kan læses her Referencer