Om os

“HowCome har en mission om, at styrke alle vores kunders bundlinjer, både de økonomiske, samfundsmæssige og menneskelige – med særlig fokus på sammenhængen mellem det psykiske arbejdsmiljø og resultatskabelsen.”

HowCome har også en CSR (Coporate Social Responsibility) politik. Vi tilstræber at bidrage til de organisationer og virksomheder, der tager ansvar for deres sociale og miljømæssige fodaftryk.

HowCome drives af Karin Hoeck, der har faciliteret værdiskabende udviklingsprocesser for ledere, ledergrupper og medarbejdere på alle organisatoriske niveauer siden 1995. Desuden fungerer Karin som foredragsholder og ordstyrer i større debatter.

Karin Hoeck er dansk-canadier født i 1966. Hun er uddannet diplomkandidat i afsætning, ledelse og organisationsudvikling, suppleret med organisationspsykologi fra Bergen Universitet, Norge. Dertil kommer uddannelse som proceskonsulent og personlig coach, samt certificering i personprofiltesten JTI og forandringsledelsesværktøjet Changesetter.

Af tidligere ansættelser kan nævnes Nordisk Marketingchef for Phonak, Projektleder for den Norske Ambassade i København, PR/Marketing ansvarlig for det engelsk- og dansktalende marked for LOOC (Lillehammer Olympic Organization Commitee – Hafjell & Kvitfjell), Chefredaktør for magasinet Adventure World.

Referencer fra tidligere opgaver kan læses her Referencer