Kursus: Bio-systemisk ledelse i regnskoven

HowCome tilbyder i samarbejde med den private NGO Geoversity et 3 ugers kursus i Panamas regnskov og dens mangrover samt i det Caribiske hav. Et kursus, hvor du som deltager bogstavelig talt får et hav af inspiration til din ledelse, konsulentgerning og livet i almindelighed.

Fagligt lader vi os inspirere af forskere og ikke mindste de oprindelige folk med deres ledere for, at forstå sammenhængene mellem os og naturen. Samt læren om, hvordan naturens erfaringer med forandringsledelse i centrum kan lære os vigtige elementer af den bæredygtige og regenerative tilgang til ledelse og organisering. Vi dykker ned i biomimetikken i praksis. Vi bruger naturen som mentor – oversat af de som lever balanceret i og af den.

Vi vandrer, padler og snorkler os igennem den ubeskrivelige og primært uberørte natur i selskab med erfarne guider, undervisere og oprindelige folk. Vi sover i hytter og hængekøjer med naturen lige omkring os. Vi har rum for dialog og diskussioner, tid alene og mulighederne for at genåbne sanserne i millioner af års fantastisk naturomgivelser.

Det eneste du skal medbringe er din nysgerrighed, tøj til regnskovsfærd og en velgennemtænkt problemstilling eller to, som du ønsker at blive klogere på.

Resten tager vi os af, så du trygt kan opdage måske nye sider af din egen færd og væren i arbejdslivet – og endnu vigtigere livet i almindelighed.

Næste kursus foregår i uge 40-42 2023. Skriv endelig til os, hvis du er nysgerrig karin@howcome.dk – holdene er små, så derfor er der lidt begrænsede pladser.